Nieuws

03-04-2020

Stichting Loods biedt een laagdrempelige plek voor mensen in kwetsbare situaties, waar ze tot rust kunnen komen in een doorgaans onrustig bestaan. Waar ze zinvol werk kunnen doen, met daarnaast een lunch of warme hap.
Door de Corona crisis kunnen we helaas die veilige plek nu tijdelijk niet bieden. Het is te onveilig om met een grote groep bij elkaar te zijn en werken.

Wel kunnen onze deelnemers 3x per week een vers gemaakte warme maaltijd afhalen aan de poort. Ook proberen we individueel mensen te helpen door (1 op 1) iets af te spreken.

Voorlopig zijn we tot en met 28 april gesloten, zowel voor onze deelnemers, maar ook voor onze klanten van de kringloopwinkel (ook voor de aanname van goederen of het ophalen van meubels) en de fietswerkplaats.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen.  

 

 

13-03-2020

Naar aanleiding van de nieuwe richtlijnen van het RIVM hebben wij als Stichting besloten tijdelijk, tot 28 maart, te sluiten.
Wij bekijken dan de situatie opnieuw. Hopende op uw begrip hiervoor.

Met vriendelijke groet,

 

 

 

21 februari 2020
Geweldig!!! Wij hebben een hele mooie donatie ontvangen van Stichting 1184 waarmee wij onze kantine mooi kunnen inrichten.
Stichting 1184 is een sociaal netwerk in Den Bosch van ondernemende personen met hart voor de stad die maatschappelijke initiatieven in de stad ondersteunt. Zie:https://www.1184.nl/wie-is-1184/

Februari 2019
Met de presentatie van Stichting Loods is een timelap gemaakt waarin onze mensen het nieuwe logo van Stichting Loods hebben gelegd.