Nieuws

07-08-2020

12-06-2020
White Sisters

 

19-05-2020

Na twee maanden (gedwongen) sluiting zijn we blij weer open te gaan voor onze deelnemers!

De afgelopen periode onderhielden we contact via telefoon, app en voor zo’n 40 tal aan de poort als ze een vers bereidde maaltijd kwamen ophalen. Sommigen kwamen af en toe voor een kop koffie (op afstand natuurlijk) of daar gingen we (ook met afstand) 1 op 1 mee wandelen of fietsen. Sommigen kwamen ons ook helpen met allerlei werk in de winkel of in de fietswerkplaats.

Maar vanaf volgende week gaan we weer echt OPEN:

  • Vanaf vrijdag 22 mei kunnen de verkopers van het straatmagazine Sammy weer kranten bij ons ophalen om te verkopen.
  • Vanaf maandag 25 mei starten we weer met de fietswerkplaats en het veeg-/groenproject.
  • Vanaf dinsdag 26 mei gaat de kringloopwinkel weer open. Lekker fris (na de grote duurzaamheidsverbouwing hebben we er ook maar binnen een likje verf tegenaan gegooid) en opnieuw ingericht. En uiteraard met Corona-regels.

Wij en onze deelnemers hebben er heel veel zin in!

 

03-04-2020

Stichting Loods biedt een laagdrempelige plek voor mensen in kwetsbare situaties, waar ze tot rust kunnen komen in een doorgaans onrustig bestaan. Waar ze zinvol werk kunnen doen, met daarnaast een lunch of warme hap.
Door de Corona crisis kunnen we helaas die veilige plek nu tijdelijk niet bieden. Het is te onveilig om met een grote groep bij elkaar te zijn en werken.

Wel kunnen onze deelnemers 3x per week een vers gemaakte warme maaltijd afhalen aan de poort. Ook proberen we individueel mensen te helpen door (1 op 1) iets af te spreken.

Voorlopig zijn we tot en met 28 april gesloten, zowel voor onze deelnemers, maar ook voor onze klanten van de kringloopwinkel (ook voor de aanname van goederen of het ophalen van meubels) en de fietswerkplaats.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen.  

 

 

13-03-2020

Naar aanleiding van de nieuwe richtlijnen van het RIVM hebben wij als Stichting besloten tijdelijk, tot 28 maart, te sluiten.
Wij bekijken dan de situatie opnieuw. Hopende op uw begrip hiervoor.

Met vriendelijke groet,

 

 

 

21 februari 2020
Geweldig!!! Wij hebben een hele mooie donatie ontvangen van Stichting 1184 waarmee wij onze kantine mooi kunnen inrichten.
Stichting 1184 is een sociaal netwerk in Den Bosch van ondernemende personen met hart voor de stad die maatschappelijke initiatieven in de stad ondersteunt. Zie:https://www.1184.nl/wie-is-1184/

Februari 2019
Met de presentatie van Stichting Loods is een timelap gemaakt waarin onze mensen het nieuwe logo van Stichting Loods hebben gelegd.